Kasino

Vedonvälittäjät – Vedonlyöntiehdot ja -säännöt

Vedonvälittäjistä on varmasti tullut osa elämäämme – joukko ihmisiä, jotka haluaisivat kokeilla omaisuuksiaan luottamatta sokeisiin mahdollisuuksiin, mutta heidän urheilutuntemuksensa ja intuitionsa ansiosta kasvaa koko ajan.

Oletko uusi peluri? Ennen kuin aloitat pelaamisen, sinun tulee oppia perusteellisesti sen urheiluvedonlyönnin säännöt ja ehdot, jossa haluat lyödä vetoa. Vedonlyöntikertoimet heijastavat tapahtuman lopputuloksen odotusta. Kertoimet voivat muuttua ajan myötä, mutta vedonvälittäjä maksaa voittoja uhkapelihetkellä vahvistamillasi kertoimilla.

Urheiluvedonlyönti tarjoaa kertoimet perinteisissä, amerikkalaisissa ja desimaalimuodoissa. Tasainen tapahtuma (ilman marginaalia) annetaan desimaalimuodossa kertoimella 2,0 (voitto lasketaan kertomalla panos kertoimella), perinteisessä muodossa kertoimella 1 (parillinen kerroin) ja amerikkalaisessa muodossa kertoimella 100 (paljon sinun täytyy panostaa voittaaksesi 100). Pelurimme tottuivat heille hyvin tuttuihin desimaalikertoimiin.

Jokaisella vedonvälittäjällä on omat maksusäännöt siltä varalta, että tapahtumaa ei tapahtunut.

Joten jos tapahtuma peruutetaan, useimmat urheiluvedonlyönnit tekevät voittoja kertoimella 1,0, eli ne tekevät hyvityksen.

Voit myös saada hyvityksen, jos kertoimen laskennassa on ilmeinen virhe. Tämä on erittäin hankala hetki, sillä kokemattomat pelaajat menettävät usein rahansa sellaisessa tilanteessa, kun he lyövät vetoa väärillä kertoimilla toivoen saavansa voiton, joka voittaa samalla toisen tuloksen. En missään nimessä neuvoisi sinua tekemään niin. Mutta jokainen tekee oman valintansa, ja usein tapahtuu, kun vedonvälittäjät tekevät voittonsa myös selvästi väärillä kertoimilla vedoilla.

Yleiset säännöt ovat samanlaiset eri vedonvälittäjille, mutta joissakin urheilulajeissa, kuten baseballissa, jääkiekossa, tenniksessä jne., on erilainen lähestymistapa. Joten baseballissa, kun peli kestää alle 9 vuoroparia, vedonvälittäjät voivat harkita pelattua peliä ensimmäisten 4,5 tai 5 ensimmäisen vuoroparin tuloksista. Aloitussyöttäjä korvataan usein baseballissa, joten kertoimien laskentasäännöt ovat tässä tapauksessa erilaiset eri vedonvälittäjille. Säännöt vaihtelevat suuresti tennisvedonlyönnissä, jos joku pelaajista loukkaantui ja kieltäytyi jatkamasta peliä. Eri vedonvälittäjät voivat laskea sekä vedonlyöntihyvityksen että ilmoittaa voittajaksi pelaajan, joka oli kelpuutettu seuraavalle kiertueelle. Vedonlyöntilaskennan välttämätön edellytys voivat olla sekä yksi pelattu erä että suoritettu erä.

Vedonvälittäjien säännöissä on eroja koripallon ja jääkiekon peliajan (jatkoajat tai rangaistuspotkukilpailut) suhteen.

Sinun tulee myös kiinnittää huomiota tasoituslaskentasääntöihin. Näin ollen vedonvälittäjät laskevat voittajan vedon tasoituksella – 1, jos peli päättyy tulokseen 1-0 kertoimella 1 (vedonlyöntipalautus), ja useimmat ulkomaiset vedonvälittäjät johtavat tappioon.

Annetut esimerkit ovat vain osa tilanteista, joihin voit törmätä vedonlyönnin yhteydessä eri vedonvälittäjien kanssa.

Joten, sinun tulee pitää mielessä yksi pääsääntö: sinun tulee aloittaa vedonlyönti vedonvälittäjässä tutustumalla perusteellisesti sen ehtoihin ja sääntöihin.