Uutiset

Asenteenmuutos Linkkejä hyvään hallintotapaan Nigeriassa

Meitä pommitetaan päivittäin uutisraporteista väkivallasta, murhista, verilöydöistä, ryöstöistä, sieppauksista, terrorismista ja muista rikollisista teoista.

Itse asiassa, näistä haasteista huolimatta maailmamme, jossa on arviolta seitsemän miljardia ihmistä, etenee hitaasti ja varmasti eteenpäin. Näin minun pitäisi mennä.

Se on maailmanlaajuinen ongelma, eikä se siksi rajoitu Nigeriaan tai mihinkään maailman kehitysmaihin tai kehittyneisiin maihin.

Asenteemme todellakin määrää korkeutemme. Olipa kyseessä yksilö, ryhmä, valtio tai kansakunta, tarina on sama.

Sillä, mitä meille tapahtuu, yksilöllisesti tai kollektiivisesti, ei ole merkitystä. Se on tapa, jolla me reagoimme, reagoimme siihen, mitä meille tapahtuu, hyvää tai pahaa.

Sain tämän kirjoituksen Dula Anthony Mabinilta, divisioonan poliisin kuljetusvirkailijalta Nigerian poliisivoimien Ogoja-jaostossa Cross Riverin osavaltiossa, etelä-etelä-Nigeriassa.

Hän on todellakin se, joka inspiroi minua kirjoittamaan tämän artikkelin.

Hän aloitti sanomalla, että oppiminen on johdonmukaisin osa ihmiselämää, tärkeä toimenpide korruption vähentämiseksi Nigeriassa.

Tämä voidaan saavuttaa jakamalla moraalista tietoa eettisten ja asenteiden muutoksilla jokaiselle nigerialaiselle, olipa hän nuori tai vanha, rikas tai köyhä, hallituksessa tai yksityisellä sektorilla, jokaisella järkeilevällä kansalaisella on osansa tässä taistelussa.

Jokaisella nigerialaisella on moraalinen perusta, mutta korruptio on tehnyt siitä sellaisen, että monet eivät hyväksy sitä asioissaan.

Hän väitti, että tämä on syynä eettisten normien ja arvojen hajoamiseen, jotka ovat välttämättömiä menestyvien yhteisöjen rakentamisessa rakkaassa maassamme Nigeriassa.

Hänen sanansa: ”Nigerian kansalaisten on aidosti torjuakseen korruptiota noudatettava moraalietiikkaa, arvoja ja normeja, jotka tukevat parhaita sivistyneitä standardeja yrityspolitiikan kulttuurissa, sotilaskoulutuksessa, sosiaalisissa suhteissa ja jopa perhe-elämässä”.

On olennaista, että kaikki kansalaiset ovat tietoisia siitä, mitä korruptio on ja mikä rooli kukin voi olla korruption torjunnassa. Jos nykypäivän nuoret oppisivat korruptiosta ja pidättäytyisivät siitä, heistä tulisi vastuullisia ja vastuullisia tullessaan julkisiksi yksityisiksi virkamiehiksi, tämä johtuu siitä, että he tietävät jo korruption vaarat, joten maan rakkaus meidän on suojeltava maan koskemattomuutta Nigeriassa. .

Jos jokainen perhe on kurinalainen ja heille annetaan moraaliset arvot tai ajatus, yhteisö ja yhteiskunta juurruttavat tämän arvon, se on rikollinen yhteiskunta ja Nigeria yleisesti.

Perhekasvatus on erittäin tärkeää järkevän yhteiskunnan ja maan kannalta. Poliittisten johtajiemme on näytettävä esimerkkiä rehellisyydestä ja rehellisyydestä. Kuka on hallitus, lainaamme ajatuksia Sveitsistä, maasta, jossa on vapaa rikosyhteiskunta, koska he uskovat moraaliseen kulttuuriin.